Zincofer - sy mkn zincofer buat sy sakit perut,angin, muntah dan ceri beri.

Ada tips utk ini ke?atau sy kne tukar vit?

2 Balas

sy nurse kk ada pesan kalau x boleh nak mkn zincofer n dah try mkn waktu pagi or mlm sblm tidur tp tetap muntah or ada effect lain, terus jer pergi semula kk bgthu nurse jgn tunggu next appointment untuk maklumkan yg kita x blh nk mkn zincofer.. nanti nurse akan refer doc untuk doc tukarkan ubat.. sy pun x boleh nk mkn zincofer, mkn jer muntah so doc tukar ke iberet..

nnti ms g jumpa doc mintk tukar ubat lain..mcm sy dlu xblh mkn zincofer tak sesuai..doc tukar kan ke iberet