39week tapi tak ada tanda lagi..

Ada tips tk untuk cpt bersalin ? Saya dh buat mcm2 senaman dan kerap bersama suami, still rasa false contraction je.. Saya due date 3/9/21, kalau saya still tk de sign labour.. Bila saya patut serah diri ?#1stimemom #bantusharing #pregnancy #ingintahu #advicepls

1 Balas

sama la sis. Sy due 5/9. tp gdm on diet serah diri 4/9.. huhuhu. saya pon kerap bersama suami. jalan2 taman. main gymball tp xde apa. smlm rse mcm contraction tp hrini xde da

3y ago

sama la....30/8 last jumpa doc...6/9 kena serah diri.....semoga d permudahkn urusan kita semua