Bersalin awal pada due

Ada tips tak nak bersalin awal sblum due??

5 Balas

Banyak tips sis boleh amalkan. Antaranya : 1) Banyakkan squat 2) Banyakkan berjalan 3) Kerap bersama dengan suami

4y ago

Sama2😚

Hari2 doa ye & cakap dengan baby suruh keluar sebelum @ masa due dalam keadaan sihat 😍

Saya gdm due date asal 14.feb.2020 Tapi dokter Kate kene awal hujung Bulan 1 no

Sekarang dah bape week? Sis kena rajin exercise.. Jangan tak buat apa²...

4y ago

Haa.. Ok ka tu sis.. Nnt sis cari la exercise yg boleh kasi normal induce.. 😊

Sye tiga3 ank bslin awl dri due, sye byk bjln..