Nak tanya, ada sesiapa tak yang pernah kena kencing kotor time pregnant?

Ada tips tak macammna nak elak daripada kencing kotor..sebab sy dah 5 weeks pregnant n kena kencing kotor

24 Balas

Banyakkan minum air. Dan lps kencing lap bersih dgn tisu. Amalkan air barli byk2 sis.

Minum air banyak..... Jng tahan kencing.... Cuci dulu sebelum ambil urine sample

sy penah kena sis. doc suruh bnykkn minum air masak n jgn tahan kencing

Banyakkan minum air. Sentiasa cuci kemaluan. Kerap tukar pantiliner.

Minum byk air masak.. Air bali pun bagus😊

Minum air suam & air barli tanpa gula

Minom air masak & air barli suam sis.

Bgthu doktor dorang akan bagi ubat

minum air banyak dan air tembikai

bykkan minum air masak sis