Naikkan berat badan baby 4 bulan

Ada tips nak naikkan berat badan baby tak dgn susu ibu ? Saya full bf , misi cakap nak turun ke draf kuning dh risau pulak , dia naik tapi tk sampai 1kg bulan jan ni dh masuk 5 bulan 🥲#pleasehelp #ingintahu #firs1stimemom

9 Balas

Jenis bb awk kerap tido n kuat menyusu x.mcm bb sy Jenis lepas mnyusu lepas tu tido..kdg lepas nyusu main2 kejap n tido.menyusu Jenis lama n kerap..biasa xsmpai sejam mntk menyusu lg.mlm pun mmg kerap menyusu wlau bb x buka mate..dia akan cari.berat dlm sbln2 naik sekilo setengah or sekilo.