Tanda mcm nak gugur, tapi janin selamat . sihat sehingga bersalin

Hi, ada tak yg spotting or bleeding which is mcm tanda² nak gugur, tapi alhamdulillah janin okay je membesar dgn sihat smpai bersalin?

3 Balas

Ada mcm saya time anak first dulu.. Keluar darah masa first trimister than pergi klinik swasta amek ubat kuat rahim duphaston, time tu doctor kata 50-50, tapi sy x putus asa , WAJIB bedrest selama 2 minggu, baring je x boleh buat apa2 mkn sume atas katil sepanjang ambik duphaston dan ALHAMDULILAH now baby sy sudah 3 tahun sihat walafiat ❣️

10mo ago

brp lme amik duphaston...tgh alami bleeding jugk nie...n doc suggest amik ubt dup tu

moga selamat semuanya 🤗🤗🤗