Lepas minum air gula tekak perit sangat sampai rasa mcm ada luka

Ada tak yg sama mcm saya…? Ke sebab saya minum laju sangat air gula tu sampai tekak saya luka.. Dah 3 hari tekak perit… Tolong 🥲 Dah lah puasa tekak perit je rasa 🥲. #pleasehelp #bantusharing #firstmom

2 Balas

cuba minum air asam jawa. atau air yg boleh sejukkan badan, air bali pun bagus utk badan & kandungan.

Bykkan minum air masak ya.

2y ago

setuju... elakkan mkn goreng, berminyak, pedas, tinggi gula dulu hingga tekak ok.