Lewat dah 2bulan...check upt negetif...

Ada tak yg pernah lalui apa yg sy lalui sekarang..mungkin ada pengalaman lagi lama dari sy ni...

2 Balas

dah lewat sampai 2 bulan sis stil x pergi jumpa doktor blh pulak tanya dlm ni lg 😅. kalau suda lewat sampai sebulan blh dah pi check sis macam adik sy cycle period dia mmg irregular kadang sampai 2 bln x period doktor ckp sbb hormon x stabil & kurang berat bdn. doktor juga bagi ubat & vitamin sbb 2 bln tu jarak sangat takut blh sbbkn kemandulan.

better puan g klnik jmpe pakar sakit puan utk chck..jika ada mslh pape yg kita xnmpk hngga lewat period selama 2 bulan .mg dpmudahkan segalanya..aamiin