Spotting after sex

Hi,ada tak yg pernah dapat blood spotting lepas bersama dgn husband? 28th week n first time dapat macam ni..?

2 Balas

biasanya bl ad spotting during trim 2 n 3 tx normal mommy , sbb should be baby da kuat waktu tu , better pergi hospital cek sbb my mom dl deliver baby ms 28weeks , baby prem , semoga mommy n baby dilindungi sentiasa , Amin

Spotting normal masa early pregnancy je. Lain-lain waktu better g check