Spotting & light bleeding daily

Dah lebih 2 minggu spotting setiap hari. Last weekend finally nampak fresh blood & old blood clots keluar bersama dgn spotting. Spotting saya lg banyak dr pic2 user2 sini pernah share. Doc gov scan and confirm baby baru 6 minggu. Doc pun tak leh predict kenapa, either process penempelan atau process nak miscarriage. Ada siapa2 penah alami tak? Bila agaknya spotting ni nak berhenti? Ghisau!

1 Balas

Sepatutnya doctor dah bagi ubat kuatkan rahim tapi tak tahu kenapa doctor tak bagi. Tapi please total bedrest untuk kurangkan pendarahan tu. Jalan hanya bila perlu sahaja. Saya pernah alami macam (spotting lama lama bleeding) puan dua kali. Tapi dua dua kali berakhir dengan keguguran sebab tak dapat nak bedrest. Saya harap kandungan puan baik baik aje ya aamiin 🤲🏻