Meningitis bayi baru lahir 10 hari

Ada tak yg pernah bayi baru lahir terkena Meningitis? Bayi saya terkena meningitis masa dia baru 10 hari lahir dan sudah diberikan antibiotik dan sekarang dia nampak ok dan sudah berumur 3 bulan, cuma saya masih terlalu risau dengan keadaan dia dan takut jika penyakit tu datang balik.. Saya sangat tertekan dan sangat risau..

1 Balas

jgn risau. sentiasa monitor perkembangan baby. insyaAllah rawatan doktor dh cukup. biasa dia dpt meningitis dari kuman ibu. lepas dah di rawat dah besar should be ok takkan datang balik. cuma kne monitor selalu perkembangan dia

12mo ago

macam mana baby awak sekarang?