Ingin tahu....

Ada tak yg penah alami mcm ni... Last period 16/1... Lepas sebulan tu blum period lg... 26/2 = cek upt dkt KK (result =weak positif) 27/2 - 3/3 = ada kluar coklat2 4/3 - 9/3 = bleeding,, ketulan keluar,, tpi sikit jak.. Then drah cair kluar... Sehari kdg2 2 pad tukar 10/3 - 14/3 = bleeding on off (kejap ada kejap xda) 15/3 = cek upt balik... Upt semakin samar... 17/3 = repeat cek upt pkai clear blue(non digital) = result Positif 19/3 = cek upt pkai clear blue (digital) result = Pregnant 2-3 (4-5 weeks) Then... 22/3.... Scan... Dr kata... Xnpk apa2... Hnya ketulan darah... Sepa ada pengalaman mcm ni... Boleh kongsi tak.. Lepas ni apa trjadi... Sebab keliru... #ingintahu

Ingin tahu....
4 Balas

Sis ade tanda tanda hamil sekali ke masa period delay tu?

4y ago

Rasa pening kpla... mual... Muntah.. Kdg2 perut bhgian bawah sakit..