Lendir berdarah

Ada tak yg awal pregnant dy keluar lendir cmpur darah? lendir berdarah.. Tu sbb ape ye.. Haritu sy lewat priod sehari check positiv.. Hrini ade kluar lendir berdarah. Normal ke? sy baru je 6w...

6 Balas

Kena cek jugak sy pun mcm tu . Takut rahim tak kuat . Tp cek baby oke alhamdulillah

2y ago

Ikut atas klinik tu jugak klau pndai scan boleh nmpak . Sy hari tu nmpak kantung ja . Klau cek dari bawah mgkin nmpak jelas .