Pantang sendiri

Hi, ada tak yg ada pengalaman pantang dgn husband je? Macam mana ye nak handle sendiri klo hsband keje

1 Balas

suami kne bg taw dulu kat tmpat kje yg die perlu uruskan isteri dulu kt rumh & akn lewat sikit dtg kje. pg sblm pergi kje suami perlu mndikn baby & sediakan air pns utk sis mndi. smbil tggu sis mndi suami boleh siapkn sarapan & dah boleh pergi kje. part mkn tgh hari. klau suami x sempat balik akn cari secara online delivery mknn yg org berpntg boleh mkn. #30Dec2020 #IbuRA #21Left #TAPSuperMoms #TAPSuperMomsDec