Suntikan Influenza

Hi, ada tak yang sudah ambil suntikan influenza sebagai pencegahan? Pregnant woman selamat ke? Saya ada tanya misi di KK, katanya tak boleh . Hanya utk orang yg tak pregnant sahaja. Tapi dalam poster yang di war warkan, pregnant woman antara yang berisiko. Ada pencerahan?

Suntikan Influenza
2 Balas

Sy refer doc erna kat fb dia kata boleh ambik. Dia pn ambik suntikan influenza. Kandungan must be 3 months above. Sis boleh refer https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=10157321854501919&id=708751918

Wanita hamil pergi mana2 tempat org ramai elok pakai penutup mulut hidung..