33 minggu

Ada tak yang sama macam saya. Berut rasa macam baby tolak kebawah lepastu pinggang,dada dan kepala sakit terus rasa nak muntah? Tu sebab apa ya? Dari petang tadi lagi macamni

1 Balas

rasa menolak ke bawah tu sebab baby dah berat tak? sakit pinggang tu biasa. kalau ganggu dan tak hilang2, boleh invest sikit cari pregnancy belt untuk support perut tu dan tulang belakang. kawan saya ada slipped disc, dia pakai pregnancy belt tu katanya banyak membantu. sakit kepala + loya tu antara simptom pre-eclampsia. seeloknya bagitau pada nurse/doktor. kalau sis sebelum pregnant pernah ada migraine, boleh jadi migraine tu datang balik juga.

5mo ago

oh macamtu.. sebab semalam baby asyik menolak ke bawah je..harini baru ok