Tounge tie release

Hi, ada tak yang sama macam saya. Anak 4 bulan baru lepas tounge tie release. Selepas tounge tie release, dia terus taknak susu direct, bagi botol pun minum 1-2oz je. Sebelum ni dia tak pernah dlm sehari tu menangis berkali2. Kalini dia meragam asyik nangis sampai saya pun ikut menangis. Sesiapa ada pengalaman mcm saya ? Boleh share apa yang korang buat untuk buat baby direct balik, dan tak meragam. Helpp 🥲

3 Balas

sya tgh mengalami skrg ni, lpas buat tu dia susu lgi balik rumah dia tdo ptg bgun tu tiba2 cranky nak susu tpi dia mcm xdpt susu stress huhu xtau mcm mna sbb mlm2 ngis teriak nak susu tpi bila bgindia xmcm xjmpa dah mcm nipple cnfius huhu

ibu ada susukan terus tak sejurus selepas release tongue tie? try cek maybe ada ulser area tongue tie tu.

2mo ago

sy pun tak berapa pastila pula ibu.. try cek jumpa dental atau datang ke klinik tpt ibu release tongue tie..