Tounge tie

Hi ibu2 nk tnyaa sape kt sini ada anak yg ada tounge tie? Mcm mana kita nk tahu normal atau tak eh sbb anak sy mcm ada tie tu tp tk ketara nk bawak jumpa doc tk pasti perlu ke tak. Kqlau ada tounge tie akan terjejas apa2 ke tidak ye

2 Balas

mcm ank kawan sy dia xperasan tounge tie sbb nmpk normal, menyusu badan pun ok tapi sekarang 5tahun xsilap dia pelat, susah sebut L.. sebutan kena betulkan berulang, terus operate swasta..

2y ago

Mahal tk sis buat kt swasta? Gov biasanya mesti lambat kan 😂

mmg kena tny doctor..