Tie tongue

Bayi saya berusia 26 hari, baru perasan dia ada tie tongue..ada tak sesiapa tahu berapa kos utk tie release tu#ingintahu

1 Balas

rujuk dental sis. Biasa kalau tak effect baby menyusu, berat okay naik je dia monitor je. Tak buat apa prosedur pun

11mo ago

sebab baby saya tongue tie jugak. Masa bersalin sebelum discaj wad, doktor buat pemeriksaan kat baby. Tu tau tu. Cuma mungkin akan effect pertuturan pelat S doktor kata. Tapi lama lama akan okay. Ada jugak tak pelat. Bergantung pada baby tu jugak sebab kondisi lain lain