Masih Tak Beli Persediaan

Ada Tak Yang Sama, 22weeks Tapi Masih Tak Beli Apa Apa Barang Persediaan Bersalin & Bayi.. Ada Yang Dah Membeli Kaa.. Berapa % Dah Barangan Siap ..

51 Balas

Sy dari 15 week pun sudah start membeli2 keperluan baby🤭 semua beli online. By 27 week dah complete termasok packing utk hospital.. Malas nak pikir2 tinggal angkut ja bila masa sudah tiba 🤣 skrg ni sarat dah 33week malas nak jalan.. yg tinggal skrg keci2 la beli di kedai ja sabun mandi sama detergent bayi. Suh husband je pi beli😂