Search semua benda tak keluar kat Asian Parents App ni Kenapa ek?

Ada tak yang kena sama dengan saya? macam mana nak betul kan balik eh? Nak search apa2 semua tak keluar mcm dlm gambar ni #seriusnanya

Search semua benda tak keluar kat Asian Parents App ni Kenapa ek?
17 Balas

Hi Mommies, terima kasih atas feedback anda. Aplikasi kami sedang diperbaik pulih dan akan kembali seperti biasa tidak lama lagi. Harap maaf atas segala kesulitan dan kesabaran anda amat dihargai. Terima kasih ❤️

2y ago

coins yg Sy menang tak Dpt lg ... Dah bg email tp takde ape pun

ye betul ssh nak search apa2 pun tak keluar . tengah curious suatu prkara bila search tak keluar2 . rupanya tgh maintenance . cepat pulih ye banyak nak tahu ni . susah hanya scroll je yg nak dicari tak dapat

aah sama la sy pun nak search utk cari maklumat psl kehamilan, aihh da jd rutin search gitu tiba2 tak nampak apa2 post

Saya pun macam ni. Teruk sangat. Nak search apa2 saya kena search dalam group fb Info Ibu Hamil

Iyalah, say pun dari semalam cari2 . Semua tak keluar masalah sistem mungkin kan

Sy pon same jugak. Da beberapa hari mcm ni. Nak cari info pun susah

Ingatkan saya sorg je ada masalah benda yg sama😅

hmm tu lahh . nak cari info pun tak boleh

samalah sis.. search keluar mcm tu..

samalah. pelik juga. kenapa agaknya