Cecair darah keluar sedikit semasa buang air kecil

Kandungan saya baru 9minggu tapi sejak beberapa minggu lepas dan sekarang bila saya buang air kecil akan keluar cecair darah tapi tak banyak.. tak berlaku hari2 tapi dlm 2 hari sekali tak kira waktu.. Sebelum nie saya admit so saya bagitahu doc n dah check scan semua tak ada apa.. Tapi saya risau bila nampak cecair darah tu.. Ada yg macam saya tak pregnant tp kluar cecair darah.. Perut mmg kerap krem2.. #ingintahu #pleasehelp

3 Balas

sy pun mcm sis ..de drh sikit + keputihan bila buang air kecil, perut pun kdg krem kebas .

jika masih berlaku pendarahan..better rujuk pd doc kembali..mg dpmudahkan segala aamiin

6mo ago

hari nie tak ada pulak..tp esok sya ada check up so sya nak minta doc check la risau jgk sya.. sbb 6bln lepas sya keguguran tanpa sedar tak ada tanda..

Sma mcm sy .. n sy dah gugur..awk pg klinik ye check..smoge yg baik2 utk awk.

6mo ago

yeke..esok selasa saya ada check up so sya bgtahu doc la..6bulan lps saya dh keguguran nie prgnant blk..risau jgk sebenarnya..