Overdue 40week1days

Ada tak yang dalam ni due 1/9 tapi tak bersalin lagi , baby seronok lagi dalam perut 🤭

6 Balas

39w6d hari ni....esok dh kena serah dri...gdm control...mtk dipermudahkan segala nya..mcm2 rasa ada...ingat kat baby je lh....ank pertama 🥰

9mo ago

Semoga dipermudahkan urusan bersalin

38w1d pun masih menunggu due 17/9🤭🤭 harap tak overdue mcm kakak dia dlu 41w1d.. cpt la baby keluar kakak dh tunggu awak ni...

Sy 2/9.. Tp still xd tanda² nak Bersalin pun.. Risau jugak kekadang.. Doc bg tarikh Serah Diri 8/9.. Harap Semuanya Dipermudahkan

saya pun due 1/9. harini dh 3 sep, 40minggu 3 hari. takutnya risau nya rasa smpai skrg tkde tanda nak bersalin🥲 apa nk bt ni

9mo ago

🥲🥲

Saya 39w6d rasa sakit sikit2 mcm tu ja.. masih blh lg drive p kk sorg2 p pasar mlm sorg2

due date 1/9 alhamdulliah dh slmt bersalin 31.08.23.baby boy

8mo ago

trm ksh