Belum period selepas bersalin

Ada tak yang dah habis pantang, baby dah 2 bulan lebih. Takda makan perancang, tapi first bersama suami masa anak cukup 2 bulan dan lepas luar tanpa protection. Adakah hormon atau sebaliknya? Period belum datang? Normal ka?

7 Balas

boleh try amalkan nie sis.. boleh RAWAT Masalah period tak teratur dan boleh RAWAT masalah dalaman WANITA juga www.wasap.my/60179181078/jamuseeri

Normal sis. Saya pas 9bulan baru period. Bulan pertama x dtg bulan, ingatkan preg. Risau.

sya ank 5mlebih dh ni x period2 lg . tp , baby sya full bf la.

anak saya 4 bulan baru datang period, saya pun tak fully bf..

Baby full bf? Boleh pengaruh hormon period.

2y ago

Sy bby mixed bf fm, mula period semula bby 3 bln lbh

mybe hormon xstabil tu yg kacau period tu

Saya lepas 3 bulan baru period