period lambat

hi semua, nak tanya normal ke lepas kita bersama suami period datang lambat? saya dah 2 hari lambat period. saya tak makan apa2 perancang. ke sebab hormon? takutnyaa anak baru setahun. trauma bersalin, jahit semua pun masih fresh lagi dalam kepala #pleasehelp #ingintahu

3 Balas

jawapan hanya awak je yg tahu. check UPT. kalau masih trauma ambik perancang dear. rancang sendiri mmg berisiko tinggi nak pregnant.

5mo ago

saya dah check, tapi -ve

awak ade bsama tyme subur ke?

5mo ago

haah, saya check upt -ve

buat UPT la

5mo ago

dah buat tapi -ve