Pregnant and breastfeed

Hi. Ada tak sini yang pregnant dalam masa yang sama, ada anak yang breastfeed? Boleh ke teruskan bf anak? Jejaskan kandungan tak? Saya pregnant baru 4w. Anak yg bf 1y5m. Taksempat lagi jumpa doktor utk tanya lebih lanjut. #ingintahu #2ndbaby

2 Balas

Boleh je takde masalah. Yg penting sis kena cukup makan semua utk elak perut kosong dan bertenaga. Kalau ada rasa sakit atau bleeding, better kena stop bf anak.

boleh je bf..saya pun pregnant time anak bf lg..