Baby kicking

Hi, ada tak sini yang preggy dah 21w? Dah rasa gerakan/tendangan baby tak? Saya first pregnancy kurang pengalaman. Haritu scan nampak babyboy tapi x tahu mcm mana rs tendangan baby tu🀭kadang2 risau juga sbb selalu org kata 20w dah rasa tendangan. Ke ikut badan juga ya? #firstbaby #bantusharing

12 Balas

Mmg bergantung pd badan & ketebalan dinding. Awal2 just rasa blub blub, ingatkan angin perut. Just ignore je. Tp makin lama by week makin jelas blub blub tu sampaikan terasa gerakan geli2 yg super slow. Start bila rasa ni depend pd individual. Mcm sy 17-18w just blub2. Masuk 20w bru jelas gerakkannya. Enjoy the journey sis.. ready utk susah tido bila baby da gerak bnyak. heheh