Baby kicking

Hi, ada tak sini yang preggy dah 21w? Dah rasa gerakan/tendangan baby tak? Saya first pregnancy kurang pengalaman. Haritu scan nampak babyboy tapi x tahu mcm mana rs tendangan baby tu🀭kadang2 risau juga sbb selalu org kata 20w dah rasa tendangan. Ke ikut badan juga ya? #firstbaby #bantusharing

12 Balas

Mungkin dah rasa, cuma tak pasti betul ke tu rasa baby gerak. Saya rasa macam denyutan. Biasa bila duduk, senang sikit nak rasa. Baby tak berapa kuat lagi, rasa macam denyutan. Denyutan ni tak ikut tempat, kiri/ kanan/ tengah. Kadang kadang akan rasa beberapa kali berterusan. Lepas tu beberapa jam lagi baru rasa lagi.