Baby kicking

Hi, ada tak sini yang preggy dah 21w? Dah rasa gerakan/tendangan baby tak? Saya first pregnancy kurang pengalaman. Haritu scan nampak babyboy tapi x tahu mcm mana rs tendangan baby tu🀭kadang2 risau juga sbb selalu org kata 20w dah rasa tendangan. Ke ikut badan juga ya? #firstbaby #bantusharing

12 Balas

1. Kalau 1st prgnancy lambat sikit boleh rasa gerakan. 2. Brgantung pd badan kita jugak. Kalau lemak nipis & badan kecik cepat je rasa baby kicking. 3. Rasa tendangan tu mcm ada somethg gerak2 dlm rahim. 4. Kalau baring mudah rasa tendang2 tu. Kalau busy buat kerja mngkin xperasan.