Awal kehamilan

Ada tak siapa siapa dekat sini awal kehamilan pergi balik kerja naik motor? baby okay ke? saya pregnant anak kedua tapi first time pergi naik kerja naik motor. masa anak pertama dulu memang tak kerja duduk rumah je. 😅

1 Balas

Saya dari awal sampai hari nak bersalin naik motor sebab pergi kerja. 😅 Balik kerja tu siap2 naik kereta pergi hospital terus admit labour room.

1mo ago

wahh ada tak kadang kadang rasa senak perut ke bila berlanggar dengan bonggol😅