Naik motor time pregnant

Hi mommies,ada tak yang masih naik motor pergi balik kerja masa pregnant? Saya dah 34 weeks tapi disebabkan ada masalah transport dan kewangan suami saya terpaksa hantar saya pergi kerja naik motor..kadang saya takut jadi apa apa dekat anak tapi ni je jalan yang saya ada? #firstbaby #34weeks

2 Balas

Depends kot sis, tengok perut juga. Perut saya kecik dan tak boyot jadi senang jea naik motor. Sampai nak bersalin pun saya naik motor juga 😅 baby saya pun kecil jadi tade masalah sangat

Saya da nak msuk 35week..naik moto sendiri prrgi klink atau mana2.. Cuma kalo jalan x rata tu(bonggol).. Agkat punggung..