kencing kotor

Ada tak sesiapa yg pernah mkn ubat ni? Okey ke? Risau takut ada effect dekat baby..

kencing kotor
9 Balas

saya dapat ubat lain. tapi jujur saya cakap, taubat dah minum air kurang 😭 2 minggu seksa menahan sakit kencing tak lawas. tidur nak pusing pon rasa sakit ya amat. saya sampai rasa sakit macam kulit terkoyak. subuh nak bangun tak boleh, sebab sakit sangat. lepas tu menangis sorang2 🤦‍♀️ nak bergerak susah, jalan menunduk menahan perut. buat air barli apa semua, semua tak jalan. saya sampai pergi hosp, dan kena bagi ubat lagi kuat. hari ke 6 baru beransur pulih 🤦‍♀️ azab nyaaaa, sampai nangis2 citer kat baby suruh kuat, padahal baby dok aktif bergerak dalam perut..mak dia yg koyak kahkahkahkah

4y ago

Sy pn pnah kena.. Sakit die mcam contraction kat bwah tu.. Xsnggup nk hadapi lagi.. Sy mnum air bnyak je.. Xthu npe bole jdi😩

ubat ni bagus untuk yang ada kencing kotor / kencing tak lawas. saya masa 14 weeks haritu kena warded sebab dehydrated and pihak hospital pun ada suruh minum ubat ni sekali untuk lawaskan kencing. selamat untuk ibu hamil and takda effect dekat baby 👍🏻

Ubat ni kan doc yg sarankan. Semestinya okey sis. Jangan risau. Minum ubat ni dan air masak banyak2, nanti okey lah kencing kotornye..

Okay je sebab sy kk yg bagi suruh minum sbb ada kencing kotor. Kalau ada effect kat baby x kan la dieorg bagi kan

Sy kan suka mnum ubt ni cmpur air sejuk😂 rse cm mnum 100plus pulak,mklumlah xle mnum air gas😂😂

Klu kencing kotor sis kena byk mnum air kosong, barli yg direbus sndri Dan jgk air kelapa.

melawaskan air kencing..jgn risau ok tu.. selamat utk pregnant women

ubat tu ok je .. senang melawas kencing

tak pernah sis