Susu Hi Goat

Hi, ada tak sesiapa yg minum susu ni masa pregnant? Saya dah tanya misi dan doctor but dorang lagi prefer susu ibu atau susu kotak tu tapi saya tak boleh minum susu kotak dah try macam2 akan muntah, sy prefer susu ni sebab boleh minum suam, sesuai untuk GDM dan pernah rasa sebelum ni boleh telan, sy was was bila doctor macam tak recommend #16weeks

Susu Hi Goat
27 Balas

saya amalkan masa pregnant anak first Alhamdulillah anak tak kena kuning yang lama.. now pregnant anak sec pun masih amalkan susu ni

8mo ago

Haah sy minum masa anak 1st actually sbb pharmacist kata okay so yg 2nd ni sy taya misi doc dorg tak recommend sbb tak thu ingredient dia, aa sy nak minum la semula sbb susu ni je boleh minum gusi pn da bdarah kurang kalsium dentist cakap tadi

boleh je.. masa anak first Dari awal sampai akhir saya minum.. cuma second nie..kurang minat dah hujung2 baru boleh minum..

susu ni elok je cuma skrg banyak yg tiruan.. sy minum susu kambing lazz, x manis, tiada gula tambahan, gdm ok, hb pun ok..

8mo ago

btul. tgk komen org kt shopee ramai ckp pelekat hologram tu mcm tipu..so kena cri btul2

Susu ibu mengandungi banyak zat yang diperlukan untuk ibu mengandung. Sebab tu dr tak sarankan susu hi goat ni.

saya pun amalkan susu ni dgn calla... Alhamdulillah stakat ni okay btenaga and bby pun aktif je x kira msa😅

dorang recommend susu ibu? susu ibu la patit dielakkan. sbb ada gula. minum susu full cream kotak tu je sis.

sy ada amalkn hi got time pregnant .sy n bby ok je.x tau la utk org lain maybe ats penerimaan bdn masing2

hai, saya masa pregnant, minum susu kambing pure lagi, alhamdulillah Okey... baby pun kuning 2 hari je...

Saya dr prgnt first & skrg msih mnum susu ni .. sbb dh CBA mnum susu laen Gdm pulak ..

Saya nak try tukar susu ni nnti. Org kata susu kambing is better ..