Susu Hi Goat

Hi, ada tak sesiapa yg minum susu ni masa pregnant? Saya dah tanya misi dan doctor but dorang lagi prefer susu ibu atau susu kotak tu tapi saya tak boleh minum susu kotak dah try macam2 akan muntah, sy prefer susu ni sebab boleh minum suam, sesuai untuk GDM dan pernah rasa sebelum ni boleh telan, sy was was bila doctor macam tak recommend #16weeks

Susu Hi Goat
27 Balas

sy minum Susu Ni..Alhamdulillah smua okay..anak pun kurang kuning

sy minum je..Amal Mase peknen ni.. alhamdulillah

8mo ago

start 16 week minum..sejak amalkan susu ni alhamdulillah xde rase sakit cam tarik mengkarung or lenguh sendi..skarang dah bersalin pun

Boleh cuba callamilk hehe sedapp susu kambing

saya minum susu kambing munif hijjaz tu sedap

saya minum je, alhamdulillah bagus.

Baik amik tablet calcium jela sis

Hamil kosong