Hospital Klang HTR

Ada tak sesiapa yang pernah bersalin kat hospital klang HTR??? Share pengalaman boleh ?

2 Balas

Sya pernah.. Bulan lepas.. Berslin kt bangunan baru tu.. Best.. Ade aircon yg tmpt sya tu.. Tgkt 4.. Sejuk je.. Pelawat dtg pun slese sbb sejuk. 😂.. Sekali mlawat 2 org je boleh. Suami pun boleh msuk wad tp skejap2 je 5 min cmtu klo bukn wktu mlawat. Doktor ok. Nurse pun ok. Tp mcm bnyk dktr bru je.. Cm bru abz blja. Bnyk dktr prmpuan.. Msa cek bukaan pun dktr prmpuan. Labor rom pun doktor prmpuan. So bagi sya ok lah. Tempat mandi pulk ok slesa sngt. Ada air pns jugk cm kt hotel tu. Xde lah sejuk gedi msa mndi 🤣🤣

5y ago

Tq

Sy 3 kali da bersalin jt HTAR klang tp ward PAC baru bukak ni sy x pernah bersalin lg just warded ward gynea je hari tu tapi so far memang best mcm private punye ward...sejuk nak mampus aircond nye smpai mnta dkt doc 2 selimut..

5y ago

Dgr cite husband xley msuk labour room jgak mcm yg dlu..