Increase milk supply 6 months postpartum

Ada tak sesiapa susu badan dah drop sangat2 lepas baby 6 bulan tapi berjaya naikkan balik milk supply? Boleh share tips. Susu saya dah below 1oz combine dua2 belah. Anak taknak df dah sebab susu lambat. Saya pula susah nak commit pam susu setiap 2 jam. Kalau saya start commit balik setiap 2 jam susu akan naik banyak tak? Saya macam down sangat2 tgk hasil pam sekarang. 🥲

2 Balas

sy minum susu fernleaf protein+ campur nestum..bt suam..susu jd bnyk n cepat penuh semula.sblm tu susu jd kurang lepas ambik minuman tu alhamdulillah

4mo ago

ye Cuba dlu.. insyaAllah mintak Allah permudahkan