Risau kandungan

Ada tak sesiapa rasa mcm saya? Dtg perasaan risaukan kandungan okey ke tidak. Saya dah 13 minggu lebih. Takde keluar pendarahan apa2 sakit apa2 pun. Cuma risau baby okey tak dlm perut ni. Trauma dgn keguguran dulu 😞 selagi takde pendarahan dan sakit apa2, baby okey je kan mommies?

16 Balas

Sama sis. Tapi sya selalu fikir positive bila overthink. Dan selalu berdoa ye. Semoga kandungan sentiasa dilindungi dan momies diberikan kesihatan yg baik 😇💕

sy pun cem tu jugak rase trauma lepas gugur tu masih ade, alhamdulillah skr dah 13week tapi bile perut sakit sy risau, nak pi toilet agaknya tapi risau jugk huhuh

Hi sis. Same lah sy pun.. asyik terpikir je,hehhe.. byk2 doa je biar baby baik2.. skrg selera makan je kurang. Lapar tp ble makan x abes.

Saya dulu gugur 2x kalini melekat dah 14weeks memang sama rasa risau je memangjang, tiap kali risau je saya pi scan 🤣

Insha'Allah semua ok. sentiasa positifkan diri ok 🫰🏻

sama lah kita sis?