Kandungan tidak menjadi?

Ada tak sesiapa pengalaman mengandung, kandungan tidak menjadi?? Kantung xnmpk Baby. Boleh share Kat saya😊#ingintahu #bantusharing

6 Balas

Sy smpai 13w scan xde baby. kantung besar 7w je. xde bleeding langsung. smpai Sy rse bby nyorok kot. Ada je dok usap² perut. tp last gugur jugak dkt rumah sehari sblm Sy kena admit wad utk cuci.

3y ago

ohh sme jgk mcm sy tu.. Gosok gigi je muntah last2.. btw terima kasih ye share😊