supplement tambah susu

ada tak sesiapa nak beli maeyra ni? sy beli 2 kotak. nk habiskan sekotak ni je. sbb minum 1 paket susu dh terlebih banyak sampai basah baju. ? sampai bengkak susu dh. cukup dgn sekotak je kot

supplement tambah susu
14 Balas

harga kalau beli sekotak rm99.. tapi saya beli 2 kotak dapat harga rm169... so jadi harga rm84.50 sekotak. saya bg rm80 je sekotak. boleh whatsapp sy btul2 serius nak. 0168290695

Memang betul banyak susu ke lepas minum produk ni? Ada kesan sampingan tak lps minum milk booster tu? Kat shoppe ada ke?

4y ago

ye betul . ni berdasarkan diri sy sdri. kat shoppe xsure. sy beli di facebook

Kan. Lepastu saya beli milkbooster lain. Tak mampu nak beli mahal mahal. Untuk test bolehlah. Hehehe

Yup saya pernah pakai milk booster ni. Bagus sapa yg beli. Tak rugi

4y ago

kannnn. saya makan 3 paket je susu dh banyak sangat. alhamdulillah . sampai basah baju menitik nitik. pastu kalau pam memancut keluar susu. 🤣 patutnya beli sekotak je dlu haha

Tk prnh tgk pun jenma ni. Dkt shopee pun byk untk tmbhkn susu.

4y ago

famous jgk dkt fb jenama ni. boleh tgk fb maeyra milk booster

Entah.. Xpena tahu brand ni. Biasa org mnum milk booster tu

4y ago

boleh tgk kat fb maeyra milk booster. banyak je org minum ni

Saya nak. Berapa harga ye.

4y ago

harga kalau beli sekotak rm99.. tapi saya beli 2 kotak dapat harga rm169... so jadi harga rm84.50 sekotak. saya bg rm80 je sekotak.ws sy btul2 serius nak. 0168290695

Berapa harga nya sis?

4y ago

harga kalau beli sekotak rm99.. tapi saya beli 2 kotak dapat harga rm169... so jadi harga rm84.50 sekotak. saya bg rm80 je sekotak. boleh whatsapp sy btul2 serius nak. 0168290695

Berapa harga sis

4y ago

harga beli sekotak rm99.. tapi saya beli 2 kotak dapat harga rm169... so jadi harga rm84.50 sekotak. saya bg rm80 je sekotak. boleh whatsapp sy btul2 serius nak. 0168290695

Beli mana sis

4y ago

kat fb .. maeyra milk booster..