28w baby kurang gerak

Ada tak sesiapa mcm saya? Masuk je 28week dia makin menjd2 senyap nye 🤣 saya kacau dia betol2 bru dia bgn . Kalau tak kacau dia tak hiraukan pon mama dia ni, dhlaa saya keja takut jugak tak perasan akan pergerakkan dia saya keja cleaner ya jd tkt tak dpt nk tick 10 gerakkan tu sbb tak focuskan ke dia bekeja kan .. ada tak sesiapa mcm ni? Normal ke? 😝😅

4 Balas

sis cuba tick guna apps baby kick dlm. asianparents ni. sgt membantu. sy pon keje jgk. kdg tlepas kalo kira manual kn, jd ada apps ni blh on je kat tepon bila2 masa ada grkn tu. xla risau sgt. tp klo bby xaktif, better g hospital trus...nnt dokto pntau

11mo ago

Takdpt bawak hp saya bekerja sis.. bemain dgn air

samalh mcm sy.kdng2 tgh keje tiba2 perut mengeras..risau pn ada.sbb nk kira kick pun ssh.kdng2 xperasan sbb bz dgn keje.sy ni lg lh keje kantin

Sama baby saya pun kurang gerak sikit kalau siang. Sis cuba check biasa baby aktiv lepas kita makan. Jgn lasak2 tau. Jaga diri 🫰🏻

11mo ago

Thanks sis 🫶🏻 saya bekeja tinggal 1bulan lebih je lagi lepastu rilek tu kdgkdg risau jugak nak berhenti awal tkt awal sangat

mgkin awk aktif bekerja tu dia snyp je kt dlm.. kalau awk rest mgkin dia kick awk sbb dia xnk kacau awk tgh bt kerja tu

11mo ago

Ya saya turun naik tangga , cuci tandas tu dia tak gerak kalau waktu cuti dr pagi smpai mlm dia aktif 😂 saya risau sbb anak first