Anxiety Teruk .

Hi . ada tak sesiapa dalam ni yang ada anxiety dan on ubat ? macam mana fight rasa takut nak duduk ward , sy sepatut nya warded overnight hari ni tapi mmg takut mmg cuak dengan tak prep mental , emosi semua . so nak taknak mmg minta balik dan doc bagi surat untuk sign yang menyata kan if anything happen dibawah tanggungjawab sendiri la . bukan tak pk anak ya , tapi mmg anxiety teruk sangat - sangat . doc pula ta bagi husband teman , tertekan pula rasa nya , #firstbaby #pleasehelp #firstmom

2 Balas

Nak jadi ibu ni memang kena paksa diri untuk rela, redha dan redah anytime demi anak. Puan tarik nafas & zikir. InshaAllah itu mungkin buat puan tenang. Semoga dipermudah semuanya puan. Jangan stop zikir nabi yunus ye puan. Tak lama pon puan stay dalam tu. Puan pasti boleh ! Fighting! 💪🏼😉