Anxiety Teruk .

Hi . ada tak sesiapa dalam ni yang ada anxiety dan on ubat ? macam mana fight rasa takut nak duduk ward , sy sepatut nya warded overnight hari ni tapi mmg takut mmg cuak dengan tak prep mental , emosi semua . so nak taknak mmg minta balik dan doc bagi surat untuk sign yang menyata kan if anything happen dibawah tanggungjawab sendiri la . bukan tak pk anak ya , tapi mmg anxiety teruk sangat - sangat . doc pula ta bagi husband teman , tertekan pula rasa nya , #firstbaby #pleasehelp #firstmom

2 Balas

Sy anxiety disorder, depression, halusinasi, insomnia etc lebih 10 tahun & on ubat. Skrg da stop ubat. Sy serahkan hidup mati sy lillahitaala. Sejak pregnant hilang semua penyakit. Alhamdulillah... Awk cuba fikir mcm tu, dlu setiap satu debu pn sy overthinking. Skrg nie xfikir apa dah. Lillahitaala.

Nak jadi ibu ni memang kena paksa diri untuk rela, redha dan redah anytime demi anak. Puan tarik nafas & zikir. InshaAllah itu mungkin buat puan tenang. Semoga dipermudah semuanya puan. Jangan stop zikir nabi yunus ye puan. Tak lama pon puan stay dalam tu. Puan pasti boleh ! Fighting! 💪🏼😉