Berpantang

Ada tak sesiapa ada pengalaman naik gatal2 di kaki, bdn, tgn semasa pantang? Ada tips tak nj kurangkan gatal2? And biasa berapa lama nk hilang? Dh 3 hari kena gatal2. Tak boleh tahan, ?

1 Balas

Awak bersalin czer ke ? Yang saya ada baca tu ramai naik gatal macam tu bila bersalin czer . Sebab hormon . Ada yang gatal satu badan , ada yang kat kaki je

5y ago

Ya. Sy bersalin czer. Ni second czer. 1st czer xpnh plak kena mcm ni. Tu yg trkjut bila tibe2 kena gatal2. Alhamdulillah makin kurang harini. Td pg bru lepas jumpa doktor, dh mkn ubat dah😁