Due 20/2/2023

Ada tak sama due dgn sy 20/2 ni.. anak kedua da tapi masi ada rsa nervous tapi belum ada tanda apa2 lagi

27 Balas

due 21/2 ..Kena serah diri 20/2 sebab gdm on diet tak bole overdue ..tanda2 palsu jak setakat ni...

2y ago

saya pun due 21.2 gdm on diet jgk..doc xbg tarikh lagi utk serah diri.

sy due 21/2 tp harini 37 wk dah start rasa senggugut on off..anak sblm ji xda pulak mcmni..adakah ini tanda awal nak bersalin?

Saya pun due 20/2, anak pertama. Setakat ni belum ada tanda. Nervous sangat rasa tapi tak sabar juga nak jumpa baby😊

2y ago

sy anak kedua pn msi ada rsa nervous sis, semoga dipermudahkan bersalin 😘♥️♥️🫶

🙋‍♀️sya 14/02 tapii blm ada tanda² nak bersalin lagi.. baby masih sronok dlm perut.😄

2y ago

due scan doktor bgi sya 14/2....klu ikut duedate kiraan last haid 6/2 duedate .....

sama due..20/2 ank ketiga..perut sy masih tinggi.. kepala baby mcm belum masuk betul2 laluan lagi..

Sama due date dengan saya , saya pun masih lagi tiada tanda2 pape lagi. Baby pun masih lagi active.

yaa sama, skrg kerap mengeras kalau penat sangat☺️ tapi baby active sgt lagi lagi malam😆

Saya pun due 20/2 . Anak first . Hehe . Kenapa celah kangkang rasa sakit sangat bila nak berjalan ea ?

2y ago

taktau sgt plk tapi dorg ckap normal je sbb kepala baby da dkt bawaa 😁😁

saya pun sama , 20/2 ..anak kedua....semoga dipermudahkan urusan kita semua utk bersalin nanti

saya pun due 20/2/2023. anak kedua juga. cuma sekarang ni kontraksi palsu je