Sensitive pada bunyi bising

Ada tak pernah alami dengan sensitive dengan bunyi bising masa pregnant? Saya pregnant kali ni rasa serabut sangat kalau bunyi bising contohnya kalau anak sedara menjerit2, tempat crowded dgn orang ramai. Normal ke?

3 Balas

Saya pun alami juga, rasa serabut sampai stress. Sampai kan bunyi alarm pun boleh bawak gaduh dgn suami. Sy kalau jadi macamtu, pasang earphone buka nursery song yg instrumental, sumpah tenang. Hehe

normal..sy pernah mcm tu..bkn takat suara org..bnyi ketuk2..moto or ape2 jelh pn xleh

saya kalau bunyi motor@kereta break mengejut jantung tiba tiba berdebar dengan laju