X suka bunyi bising

Saya mengandung dah masuk 4 bulan tapi sy sensitif dengan bunyi2 bising contohnya seperti bunyi gate buka, bunyi pintu ditutup dan kadang2 bunyi air menitik di dalam tandas pun rasa stress..... x tahu nak buat apa

4 Balas

sy pula x suka bunyi pintu atau gate....adoi memang stress, x tahu nak buat mcm mana utk atasinya

Jangan dilayan sangat sis.. cuba fokus ke tempat lain bila awk start rasa bunyi2 tu mengganggu.

sama Sy pun .. orang ckp banyak x suka dengar .. Budak nagis pun Sy x suka ..

Sama😅 lg2 kekadang bunyi dengur sy jd rimas

6mo ago

yea rasa rimas dgn bunyi2...x tahu mcm mana nak atasinya Takut smpi bersalin x hilang rasa rimas ni😓