Jus Mamariam

Ada tak pengguna jus mamariam kat sini? Boleh share feedback jus mamariam x

Jus Mamariam
43 Balas

Saya baru start minum jus ni alhamdulillah checkup hb dah naik bulan lepas 11.0 bulan ni 11.7,jus minum jus ni dengan jus mix berry marigold peel fresh tu..suplement klinik bagi tak boleh telan mesti akan loya dan muntah

Sy amalkan jus mamariam nk msuk botol ke 3,. Dri awl prgnant lagi., skang dh 16week.. sblum ni sy ade masalah hb low, sembelit, pning2 muntah. Skang alhamdulillah. Masalah tu dh tkde.. Bdn pn jdi btenaga. 😊

Sy ada ambil jus mamariam...alhmdllah serasi dgn Sy,awl² prgnnt Sy morning sickness agak teruk,Lps ambil jus trsbut,byk jgk prbhan,Dan Spnjg mgndung pn,Sy xde mslh hb banding ank first dlu

Kurangkan alahan, Sye daa minum 2botol, sbb tgok feedback byk nurse,artis pun byk amik katanya boleh naik kan Hb, badan pun kurang sakit..

tengok jenis darah ibu....saya darah O sesuai ngan iberet untuk naikkn HB...makan zincofer,minum jus mamariam makin kurang HB...mungkin xsesuai ke apa xtau la...

3y ago

jus delima jenama gulsan ke? mcm mana nk consume?

sy ada amalkan jus ni sbb byk kli sgkut kncing kotor n hb low . mula2 bli sbotol je n mnum shari skli je sbb nak jimat. alhamdulillah kncing kotor da tkda , hb pun maintain.

Sy ada minum tuk naik hb . Tpi kt sy xde kesan kot . Klau nk hb cantik better minum jus delima . Hb cantik je xyah mkn ubat lgi . Hihihihi

3y ago

Sy minum jus delima brand olive house. Hb cantik

Sy pun mnm..dari early pregnancy smp skg,dah masuk 5 bulan..so far alhamdulillah..jus ni blh tlg hlgkan morning sickness sy..badan sy pun kurang letih2..

Sy sis, best sgt. Sy mkn sblm preggy , masa preggy & lps brsalin skjp je sbb kewangan xstabil . Haha. Harap murah rzki lps ni bleh mkn lg ni

Sy skrg dh stop minum jus mamariam ni. Sy sblm ni bsp ok, bile minum mamariam terus sangkut. So nurse suruh stop, lepastu bsp sy ok balik dh