Nak minta tolong. Bukan minta sedekah kr duit ke. Urgent

Ada tak pengguna bank RHB bank kat sini? Saya nak minta tlg.. mak cik saya nak bank in duit dekat saya. guna cdm RHB (sbb ni yg pling dekat dgn dia). Tapi saya guna bank touch n go. Makcik saya ni tua tak reti sangat yg mcmni. Minta tlg sgt. Dia nak bankin rm40 ja utk blanja anak2. Minta tlg

9 Balas

Bkn nk bsangka buruk.. tp sis ni asal post je minta topup la mnta bantuan la.. scary gila.. jgn la korang pcaya.. klu btul susah, guna la cara yg betul mnta tolong.. walaupun dia mnta dlm jumlah yg kecik tp klu ramai2 tolong, x ke jd jumlah yg besar.. takut zaman skng ni

Macam ni lah dik. Kalau betul awak minta tolong, benda2 macam ni biasa minta tolong kat family atau kenalan sbb lebih percaya. Dah kenapa pulak nak minta tolong utk benda mcm ni kat apps ni? Sesuatu sangat......

Amboi. senang hidup. ntah2 kau scam orang lain, tapi mintak num akaun dari kitorang. tak pasal2 kami yg dikambing hitam kan. scammer mcm kau ni, elok dipanah petir je. #AntiScammer.

owh mcm nie ke mksd sis... makcik bank in RHB.. so spe2 yg RHB lps dpt duit dr mkcik,kne transfer kt awak plak? berani ye awak pcaya kt org yg x knal.. mcm mne klu org tu x transfer kt awak?

12mo ago

stuju.. sye klu ade masalah kwangn sye akan mintak tlg fmily/rakan2 tdekat dlu.. jarg sgt nk tnye umum mcm nie..

Sis nana ni ke yg saya baca semalam ke hari tu yg mintak topap celcom rm10 😅. Kira mcm ganti topap ke benda ntah. Ramai komen kata, selalu sangat sis post berkenaan pasal duit.

Nk minta tolong apa? Awak x kenal, mak cik awak lg la kami x kenal. Lg 1, mana ada bank touch n go. Kaedah bayaran ewallet adalah melalui touch n go..

12mo ago

Maksud saya makcik saya dpt bankin rhb saja. Sbb rhb cdm sj yg paling terdekat dgn dia. Dia bankin dulu. Kalau dia dah bankin baru transfer kat saya. Tu maksud saya.

penipu ni ... tgok post sebelum ni pun asyik minta duit je ..

baik mintak tolong org yg terdekat

scammer detected ❗