kulit bayi kering

ada tak mummy2 yg tahu ni kenapa? belakang badan anak saya jadi mcm ni kering dan mengelupas tapi cuma satu tempat . tapi baby okay je takde nangis takde apa nampak mcm tak sakit pun benda tu tapi saya tetap risau . ada tak yg pernah alami benda ni ? #bantusharing #firstbaby #ingintahu

kulit bayi kering
6 Balas

kulit bby awk sama mcm saya. saya ada npk kt youtiub cara mengatasinya. jgn guna apa² produk mengandungi pewangi dn sabun ,guna minyak kelapa dara 100% alami ,dn vaseline 100% pure .