Due Minggu Ni (Ogos 2023)

Siapa due minggu ni dan baby masih takmau keluar? 🤣 Alahai anak, puas pujuk ajak keluar. Mummy dia due khamis ni, tapi satu tanda nak bersalin pun takdak. Baby boy memang mcm ni ke? Sejenis suka duduk dgn mummy dia lama-lama haha #fullterm

15 Balas

samalah saya. due sabtu ni , takda tanda apa apa lagi. puas lah pujuk baby, buat macam2 . minggu ni pun dah ambil leave ingatkan dpt keluar awl. so nak rehat lah awal dari kerja , sekalinya tak keluar2 pon 🤣 #firstmom

due saya hari sabtu ni tpi tkda tanda lgi huhu hrp tk overdue la dhlh kita first mom tertunggu tunggu bila dikbaby nak keluar

1y ago

sama lah due 26/8 tapi baby x nk kluar em tanda pon xde,first mom gak adehh risau overdue

Sama laa sya x lama due smpai bulm ada tanda sakit keluar.. mmg kali klo Baby boy nie mmg lama duduk dlm perut

Saya due hari rabu ni,, masih syok yee berdisko dalam perut ibunya dah tak sabar tunggu dia keluar🤣

due date kita sama laa 🤭 saya baru turun tanda petang ni . btw semoga dipermudahkan segala urusan 😅

saya selasa depan, tapi masih tkde ap2 tanda melainkan keputihan yg banyak 😖 dgn sakit ari2 je..

saya due semalam 20/8 tapi dikbaby selesa lagii dalam perut haa . 26/8 kena serah diri 😂

sama sis.. due 24/8.. seronok lagi duk dlm☺️..moga dipermudahkan segala urusan kita..

Sy pun sama. Minggu ni. Boy. Puas pujuk. Buat itu ini tp tanak kluar jugak. Hmmm

Sy 30/8 pun takde tnda2 lg contraction kejap2 je 😄harap tak overdue